グローバル教育ブログ

new photos

2009.09.07

Here are the latest photos of my classes.

8th period board.JPG

Here a couple of my high school first graders are waiting for our 8th period class to begin and are filling the time drawing on my board ... this time drawing slightly troubling pictures of ME with my head on a platter!!!

g1 class.JPG

Here's my junior high school first grade class.

g1 special projects.JPG

Here they are working on a powerpoint presentation for our special projects class.

g3 class.JPG

Here's my third grade class.

k1 class.JPG

Here's my high school first grade class.

k1 oc mimi.JPG

And here's one of my high school first graders have a quiet moment with our much-abused class mascot.

投稿者:nelp